Over ons

OVER ONS

Energiedesk is een multidisciplinair advies- en studiebureau dat zich toelegt op alle aspecten van het energiewezen binnen de bouwwereld en de vastgoedsector.

Wij volgen de Vlaamse overheid in haar ambitie om de energieprestaties van de gebouwen waarin we dagelijks verblijven te verbeteren.


Wij zijn onder andere gespecialiseerd in EPB-verslaggeving, het opmaken van EPC's (energiecertificaten), ventilatieverslaggeving en luchtdichtheidsmetingen.

Zowel voor nieuwbouw, renovaties als bestaande gebouwen, voor particulieren, kantoren, professionelen als overheidsinstellingen stellen wij onze diensten ter beschikking.


Energiedesk heeft terecht een goede reputatie opgebouwd als het gaat om dienstverlening in het kader van energieprestatiecertificaten, ventilatie en luchtdichtheid. Onze aanpak is heel erg klantgericht omdat we trachten zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de opdrachtgever, doch steeds met de ambitie om te streven naar energieneutrale en klimaatvriendelijke gebouwen in het achterhoofd.

Omdat EPB, ventilatie en luchtdichtheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn bundelen Mariska Hobo en Gert Broekx de krachten om een gezamenlijke dienstverlening aan te bieden onder de vlag van Energiedesk.


Wij maken voor u gratis en vrijblijvend een offerte op. Aarzel dus niet om contact op te nemen.