EPB

EPB-verslaggeving

 

EPB staat voor EnergiePrestatie en Binnenklimaat. De energieprestatieregelgeving is van toepassing op de meeste nieuwbouwprojecten en renovatiewerken.

 

Het doel van de EPB-verslaggeving is dan ook erop toe te zien dat bouwwerken voldoen aan de EPB-eisen. Als erkende EPB-verslaggevers staan wij klaar om u als opdrachtgever hierin te begeleiden. Indien gewenst gaan wij nog een stapje verder om van uw project een Bijna-Energie-Neutraal (BEN) of passief gebouw te maken.

 

Wij bespreken elk project persoonlijk met u om een advies op maat te kunnen afleveren, te beginnen vanaf de voorcalculatie en startverklaring. Tijdens de uivoeringsfase worden de nodige gegevens verzameld om de impact op de EPB-berekeningen te kunnen evalueren. Na voltooiing van de werken zorgen wij voor het indienen van de aangifte en het afleveren van de documenten.

 

Omdat wij al sinds de invoering van de energieprestatieregelgeving in 2006 vertrouwd zijn met deze materie kan u er op rekenen dat wij uw dossier in detail en deskundig behandelen.

 

> Heeft u een concreet dossier of een vraag over EPB, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

Energiedesk v.o.f. Acaciastraat 42 3500 Hasselt 011 747 949 info@energiedesk.be